fredag 29. juni 2018

Ta knekken på høydeskrekken

Bort med høydetroll! Det er DU som er sjefen.
Dette er et kurs for deg som er redd for høyder eller trenger høydetilvenning. Målet er at du skal håndtere høyde bedre og at høydeskrekken ikke skal stå i veien for drømmene dine.

Du har kanskje opplevd ekle ting i høyden? Kanskje har du prøvd å klatre uten å føle deg trygg i tau og sele. Eller du har gått bratte fjellturer utenfor "komfortsonen" og bare "fått skrekken". Har klatrepartneren eller turvennene dine bidratt til å gjøre høydeskrekken verre ved å utstråle utrygghet? Har du blitt mast på, har du følt at beslutningene har blitt tatt "over ditt hode"? Har turtempoet vært for høyt slik at du ikke har klart å følge med verken fysisk eller mentalt?


Jeg er sikker på at du og jeg skal finne ut av mange mentale "høydefloker" sammen. Vi tar det rolig, ett skritt av gangen. Jeg lover å ikke "pushe" deg, men jeg kommer til å be deg om å prøve. Du må ha bestemt deg på forhånd for at du ønsker å ta knekken på høydeskrekken.

Jeg har stor tro på deg! Du kan få til utrolig mye. Når "høydetrollet" hvisker deg i øret for å få deg ut av fatning, skal du klare å si: "Her er det jeg som bestemmer. Vekk med deg!"


"Sammen skal vi kjeppjage høydetrollene som står mellom deg og drømmene dine."Kurset består av tre deler:


1) Samtale: Vi blir kjent og jeg skal lytte til det du forteller meg.


2) Innendørs høydetilvenning: Vi bruker buldre- og klatrevegger for å lære å mestre høyde.


3) Utendørs høydetilvenning: Vi skal på tur i frisk luft og nyte livet i høyden. Jeg velger turmål og utfordringer som passer deg. Målet er at vi skal ha en fin dag sammen og komme trygge og glade hjem til middag begge to.Det er absolutt mulig å tilpasse kurset til dine ønsker.
Kom gjerne med innspill :-)


Klem - Christin

  • Av og til er det best å ta en prat: + 47 93 48 05 89
Til inspirasjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar